Restaurant SKY

floormanager

Vacature

Bij Restaurant Sky staan hospitality, schoonheid en luxe centraal in alles wat we doen. Dat geldt voor de keuken en bediening in onze stijlvolle restaurants, maar zeker ook voor onze servicegerichte floormanagers. Alles draait om een optimale culinaire ervaring voor onze gasten.

FINE DINING. FINE PEOPLE.

FloorManager

Als floormanager zijn onze gasten jouw verantwoordelijkheid. Jij bent het gezicht van de hospitality van Restaurant Sky. Daarbij staan hoogwaardige service, gastronomie en een ultieme gastbeleving bij jou hoog in het vaandel. Met jouw organisatorische, leidinggevende én communicatieve skills zijn gasten én medewerkers bij jou in goede handen.

Je solliciteert bij Sky omdat je:

kom werken bij sky

Als floormanager ben je de spin in ons hospitality-web. Als gastvrouw/gastheer weet je als geen ander hoe je gasten enthousiasmeert over onze locaties en het hoge culinaire niveau.

Wil jij met ons meegroeien en herken jij jezelf in dit profiel?

Solliciteer vandaag nog!

Team sky

SolLiciteren

Laat je gegevens achter door het formulier in te vullen en wij nemen z.s.m. contact met je op. Wil je direct contact? Klik dan op “solliciteer direct” om via whatsapp te solliciteren bij Restaurant SKY.

Laat hier je gegevens achter!