Restaurant SKY

Facilitair
medewerker

Vacature

Bij Restaurant Sky staan hospitality, schoonheid en luxe centraal in alles wat we doen. Dat geldt voor de keuken en bediening in onze stijlvolle restaurants, maar ook voor onze facilitaire dienstverlening. Alles draait om een optimale culinaire ervaring voor onze gasten.

FINE DINING. FINE PEOPLE.

Facilitair medewerker

Beleving in diepste zin van het woord, daar ga jij als facilitair medewerker voor zorgen. Je bent flexibel en zelfstandig en zorgt ervoor dat onze locaties er piekfijn uitzien. Van de opbouw en decoratie van onze terrassen tot het schoonmaken van de restaurants en het interieur. Zijn er evenementen? Dan zorg jij ervoor dat alles op tijd klaarstaat en aanwezig bent voor eventuele calamiteiten.

Je solliciteert bij Sky omdat je:

kom werken bij sky

Als facilitair medewerker ben je een waardevolle, meewerkende kracht binnen onze organisatie en draag je verantwoordelijkheid voor jouw takenpakket.

Wil jij met ons meegroeien en herken jij jezelf in dit profiel?

Solliciteer vandaag nog!

Team sky

SolLiciteren

Laat je gegevens achter door het formulier in te vullen en wij nemen z.s.m. contact met je op. Wil je direct contact? Klik dan op “solliciteer direct” om via whatsapp te solliciteren bij Restaurant SKY.

Laat hier je gegevens achter!