Restaurant SKY

Mederwerker
bediening

Vacature

Bij Restaurant Sky staan hospitality, schoonheid en luxe centraal in alles wat we doen. Dat geldt voor onze hoogwaardige keuken en servicegerichte floormanagers, maar zeker ook voor onze punctuele bediening. Alles draait om een optimale culinaire ervaring voor onze gasten.

FINE DINING. FINE PEOPLE.

Medewerker Bediening

Je komt te werken in de bediening bij gerenommeerde, exclusieve horecalocaties in Arnhem. Jij weet als geen ander dat de ervaring die gasten hebben voor een groot deel afhankelijk zijn van de interactie die zij hebben met de bediening. Je staat voor accurate service, heldere communicatie en weet hoe je echt contact maakt met je gasten. Daarbij ben je altijd opgewekt en positief, werk je goed samen met collega’s in de bediening en heb je een proactieve werkhouding.

Je solliciteert bij Sky omdat je:

dit verwachten we van jou:

kom werken bij sky

Als medewerker bediening ben je 100% verantwoordelijk voor de ervaring die gasten hebben met Sky Horeca. En dat beangstigt jou niet, maar geeft je de motivatie om het beste van jezelf en onze organisatie te laten zien.

Wil jij met ons meegroeien en herken jij jezelf in dit profiel?

Solliciteer vandaag nog!

Team sky

SolLiciteren

Laat je gegevens achter door het formulier in te vullen en wij nemen z.s.m. contact met je op. Wil je direct contact? Klik dan op “solliciteer direct” om via whatsapp te solliciteren bij Restaurant SKY.

Laat hier je gegevens achter!